AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangında evinin yandığını görmek

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yangında evinin yandığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında yangında evinin yandığını görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangında yandığını görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında yangında birinin yandığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında yangın yandığını görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde yangın görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde yangın görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir