Kahve falında başkasının evinde kaldığını görmek

Kahve falında başkasının evinde kaldığını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, büyük başarılar kazanılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evinde kaldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin evinde kalmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın evinde kalmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında bir akrabanın evinde kalmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin evinde kalmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evin altında kalmak az çalışarak çok gezeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin evinde kalmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde kalmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir