AnaSayfa / Genel / Kahve falında lila eşarp görmek

Kahve falında lila eşarp görmek

Kahve falında lila eşarp görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında lila eşarp gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Kahve falında boncuklu eşarp görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşarp yapamamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalettir.

Kahve falında başa eşarp takmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp hediye aldığını görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başa eşarp örtmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert eşarp takmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir