AnaSayfa / Genel / Kahve falında közlenmiş soğan görmek

Kahve falında közlenmiş soğan görmek

Kahve falında közlenmiş soğan görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, herkesin şaşırtılacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında közlenmiş soğan gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında közlenmiş soğan yemek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında közlenmiş soğan görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında közde soğan pişirmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında közlenmiş ateş görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında közde patlıcan görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş közü görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında köz tutmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş köz görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kazancın ikiye katlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir