AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde kalem görmek

Kahve falında başkasının elinde kalem görmek

Kahve falında başkasının elinde kalem görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kalem gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarına odaklanmalısınız.

Kahve falında birinin elinde kalem görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının elinde kalem görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde kalem görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde kalem tutmak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında dudak kalemi görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalem silgisi görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir