AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, düşmanların önlerinin açılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, duygularını açığa vuracağına, işlerin bozulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında doğmamış bebek görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, makamını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğar doğmaz konuşan bebek görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında doğmamış ikiz bebek görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeği görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir