AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış bebeği görmek

Kahve falında doğmamış bebeği görmek

Kahve falında doğmamış bebeği görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, umutların yıkılacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış bebeği gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında doğmamış ikiz bebek görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında doğmamış bebeğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının doğmamış bebeğini görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğması görmek el üstünde tutulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında doğmamış bebek görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulur.

Kahve falında doğmamış bebeğe isim koymak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir