AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında doğmamış bebeğini görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek doğması görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğini emzirmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında doğmamış ikiz bebek görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında doğmamış bebeği görmek başarılarının sürekli olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğmamış kendi bebeğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında doğar doğmaz konuşan bebek görmek alim ve bilge insan olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir