AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini denizde boğulurken görmek

Kahve falında kendini denizde boğulurken görmek

Kahve falında kendini denizde boğulurken görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, hastalıkların biteceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, güvensizlik duymaya, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin denizde boğulduğunu görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde boğulan bebek görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet eder.

Kahve falında berrak denizde boğulmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, büyük bir yenilgi alacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu denizde boğulurken görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında denizde boğulurken görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini denizde boğulduğunu görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hatalarını fark edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir