Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak

Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, zenginliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağa almak kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir çocuğu kucağına almak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak kudret ve hidayet sahibi olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğu kucağa almak hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu kucağına almak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top