AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağına almak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına almak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kucağına aldığını görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına erkek çocuğu almak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir