AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirdiğini görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çocuğunu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Kahve falında kızı çocuğu emzirmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek zarar etmeyeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen çocuğunu emzirmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kendi işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu emzirmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurup emzirmek eline haram para geçeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir