AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek

Kahve falında çocuğunun başkasının emzirdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, aile içinde de bereketin artacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, borçlarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun başkasının emzirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Kahve falında başkasının çocuğuna süt emzirmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu olmak ve emzirmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının erkek çocuğunu emzirdiğini görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğan erkek çocuğu emzirmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çocuğu emzirmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında yabancı çocuğu emzirmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir