AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek işlerin açılacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında bir kadının çocuğunu emzirdiğini görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin çocuğunu emzirmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğa süt emzirmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Kahve falında büyümüş çocuğunu emzirmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı çocuğu emzirmek hayatının da kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında akraba çocuğunu emzirmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir