AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz düzmek

Kahve falında çeyiz düzmek

Kahve falında çeyiz düzmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, fakirlerin güleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz düzmek gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında çeyiz düzmek mal mülk edineceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin evi düzmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, bekarsa evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında ev düzmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi düzmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında ev düzdüğünü görmek güçten ve takatten düşeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ev düzmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizci dükkanı görmek huzura kavuşacağına, donatacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir