AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında çamaşır yıkadığını görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, harcama gücünün artacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında pınarda çamaşır yıkamak çok rahat bir hayat süreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çamaşırını yıkamak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırı yıkamak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır yıkamak ve asmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin çamaşırını yıkamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, elindeki malların gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kirli çamaşırlarını yıkamak bunun şans olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir