AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boşandığını duymak

Kahve falında başkasının boşandığını duymak

Kahve falında başkasının boşandığını duymak modern insanlarla tanışılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının boşandığını duymak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Kahve falında arkadaşının boşandığını duymak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boşandığını duymak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boşandığını duymak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle babasının boşandığını görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ablanın boşandığını görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında kocadan boşanmak istemek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir