AnaSayfa / Genel / Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek huzurunu kaybedeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine inanılır.

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek güzel fırsatların elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına işaret eder.

Kahve falında boşandığın eşiyle tekrar evlenmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, özel hayatının renkleneceğine delalettir.

Kahve falında boşandığı eşinin evlendiğini görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, borçların artacağına işarettir.

Kahve falında boşanmak ve başkasıyla evlenmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evlenmek ve boşanmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmek boşanmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında boşandığı eşiyle evlenmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret eder.

Kahve falında boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir