AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek

Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek

Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü babayı ağlarken gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında ölü babayı ağlarken görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında babanın ağlaması görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı ağlayarak görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayı ağlayarak görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayı ağlarken görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamı ağlarken görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında babayı ağlarken görmek rahat bir hayata başlayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında baba ağlarken görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir