AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak ayrılmak

Kahve falında ağlayarak ayrılmak

Kahve falında ağlayarak ayrılmak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, yokluk içine gireceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, güzel bir döneme girileceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak ayrılmak gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden ağlayarak ayrılmak hayatının karışacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ağlayarak ayrılmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrılmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında şirketten ayrıldığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla ayrılmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ömrünün uzun olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir