AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak

Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak

Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirler üreterek yerinizi almak isteyen kişilerin önünü kesebilirsiniz.

Kahve falında ayrıldığın eşiyle barışmak şansın ve kısmetin kapanacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığı nişanlısıyla barışmak saygınlığının da artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barışmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisiyle barışmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın biriyle barışmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığın nişanlıyla barışmak manevi olarak da yıpranacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barışmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barışmak kendisini Allah yoluna adayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir