AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle ayrılmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında sevgiliden ayrıldığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldı sevgilisini görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyi görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ayrıldığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle ayrılmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayrıldığın sevgili görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barışmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyi görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir