AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak

Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak

Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak kırgınlıkların biteceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak işten ayrılmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında işten ayrıldığını görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten ayrılmak istemek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünün işten ayrıldığını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının işten ayrıldığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir