Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında kaybolan ayakkabıyı aramak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan eşini aramak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kaybolanı aramak herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi aramak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaybettiğini aramak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği şeyi aramak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, zararların günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan bir şey aramak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top