AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayakkabı aramak

Kahve falında siyah ayakkabı aramak

Kahve falında siyah ayakkabı aramak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, rızkının da çoğalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayır duaları alınacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Kahve falında siyah ayakkabı aramak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı aramak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını aramak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek ve aramak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının eşini aramak Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaybettiği ayakkabıyı aramak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı aramak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir