AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz araba aldığını görmek

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının beyaz araba aldığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin beyaz araba aldığını görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz araba aldığını görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeni araba aldığını görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev ve araba aldığını görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında akrabanın araba aldığını görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir