AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının alyansını almak

Kahve falında başkasının alyansını almak

Kahve falında başkasının alyansını almak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının alyansını almak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kocanın alyans taktığını görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında alyansının kırıldığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyans bozdurmak rakiplerine büyük fark atacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek parmağında alyans görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında alyans yüzük görmek kazancın gittikçe artacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans unutmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında parlak alyans görmek her zaman neşeli olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir