AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgun olmak

Kahve falında yorgun olmak

Kahve falında yorgun olmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başarılı işlere imza atılacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yorgun olmak gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında anneyi yorgun görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgun yüz görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yorgun olmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında kendini yorgun görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgun düşmek ruhlarına mevlit okutacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgunluktan bayılmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yorgun olmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin ters gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını yorgun görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir