AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını umreye giderken görmek

Kahve falında başkasını umreye giderken görmek

Kahve falında başkasını umreye giderken görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını umreye giderken gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Kahve falında umreye giderken görmek hayatının da zorlaşacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını umreye giderken görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Kahve falında birini umreye giderken görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kem gözlere geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini doğuma giderken görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okula giderken görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyi hacca giderken görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, geçimin kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir