AnaSayfa / Genel / Kahve falında umreye giderken görmek

Kahve falında umreye giderken görmek

Kahve falında umreye giderken görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında umreye giderken gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında umreye giderken görmek üstünlük elde edeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet eder.

Kahve falında birini umreye giderken görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayır ve bereketin artmasına işarettir.

Kahve falında başkasını umreye giderken görmek lüksünün artacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek bol rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hacca giderken görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini askere giderken görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir