AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını köpek ısırırken görmek

Kahve falında başkasını köpek ısırırken görmek

Kahve falında başkasını köpek ısırırken görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını köpek ısırırken gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında iki köpek tarafından ısırılmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ısıran köpeği öldürmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpekler tarafından ısırılmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından ısırıldığını görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ısıran köpek görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işarettir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir