AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kan içinde görmek

Kahve falında başkasını kan içinde görmek

Kahve falında başkasını kan içinde görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, zor durumlarda kalacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başkasını kan içinde gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Kahve falında ölüyü kan içinde görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında kanlar içinde kalmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Kahve falında ellerin kan içinde görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında annesini kanlar içinde görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kanlar içinde görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, istenmeyen olayların olacağına işarettir.

Kahve falında şırınga içinde kan görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine yorulur.

Kahve falında başka birini kanlar içinde görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir