AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kanlar içinde görmek

Kahve falında kendini kanlar içinde görmek

Kahve falında kendini kanlar içinde görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kanlar içinde gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında kardeşini kan içinde görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde öldüğünü görmek aksiliklerin baş göstereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birini kanlar içinde görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanlar içinde kedi görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kanlar içinde görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kanlar içinde görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde kan görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kanlar içinde görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir