Kahve falında başkasını hastanede görmek

Kahve falında başkasını hastanede görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını hastanede gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında hastane doktor görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini hastanede görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına yorulur.

Kahve falında hastanede doktor beklemek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hastane asansörü görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acil hastaneye gitmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane temizlemek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini hastanede görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında hastane ve doktor görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir