AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hastanede görmek

Kahve falında annesini hastanede görmek

Kahve falında annesini hastanede görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, varlıklı kimse olacağına, ailesinden hayır göreceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesini hastanede gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında anneyi hastanede görmek kişinin afiyette kalacağına, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini hastanede görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet eder.

Kahve falında anneni hastanede görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işarettir.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi hastanede görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemi hastanede görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede anne görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir