AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane asansörü görmek

Kahve falında hastane asansörü görmek

Kahve falında hastane asansörü görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, düze çıkacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, şansının geri döneceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hastane asansörü gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz bir yerde bir tatsızlık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında hastanede asansöre binmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında hastane asansörüne binmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında hastane asansörü görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binmemek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde asansör görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörle binmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle bir yere çıkmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında asansörde öpüşmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir