AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, büyük tartışmalara gireceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek maddi olarak büyüyeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında birinin hamile kaldığını öğrenmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek onu cesaretlendireceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu öğrenmek konforunun yerinde olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir