AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, beddua ve ah alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu öğrenmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile olduğunu öğrenmek malının artacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında test yapıp hamile olduğunu öğrenmek esenliği bulacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında annemin hamile olduğunu öğrenmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek elinin bolluk göreceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işaret eder.

Kahve falında hamile olduğu öğrenmek onu hayallerine kavuşturacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hamile olduğunu öğrenmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir