AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını boşanmak

Kahve falında başkasını boşanmak

Kahve falında başkasını boşanmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başkasını boşanmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir.

Kahve falında birilerinin boşandığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyzenin boşandığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar birinin boşandığını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden boşanmak işlerinden de geri kalacağına, en küçük sorunda parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ablasının boşandığını görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Kahve falında boşanmak üzere olduğunu görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne baba boşanmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir