AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tokat yemek

Kahve falında yüzüne tokat yemek

Kahve falında yüzüne tokat yemek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne tokat yemek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında yüzüne tokat yemek onun her zaman başında olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında yüze tokat atmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tokat atmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, rahatın ve konforun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insandan tokat yemek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında askerden tokat yemek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hataların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinden tokat yemek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten tokat yemek kötü yönde hareket edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir