AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından demir para almak

Kahve falında başkasından demir para almak

Kahve falında başkasından demir para almak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hanesine güneş doğacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasından demir para almak gördüyseniz:

  • Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında demir bozuk para görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden demir para toplamak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir para dağıtmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü demir para görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında demir paralar bulmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demir para harcamak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk demir para saymak umutlarının yarım kalmayacağına, hükmünün geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette demir para görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir