AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında yüzük görmek

Kahve falında başkasında yüzük görmek

Kahve falında başkasında yüzük görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasında yüzük gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş birinden altın yüzük almak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında söz yüzüğü takmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük saat görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzüğünü takmak rızkın ve kazancın artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yüzük vermek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı yüzük kutusu görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir