AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden altın yüzük almak

Kahve falında ölmüş birinden altın yüzük almak

Kahve falında ölmüş birinden altın yüzük almak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinden altın yüzük almak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren somut çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında inci altın yüzük görmek geçim derdine düşeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırılması görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük yutmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük düşürmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve taşlı yüzük görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında altın yüzük küpe görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük satmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir