AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında banyo yapmak

Kahve falında başkasında banyo yapmak

Kahve falında başkasında banyo yapmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasında banyo yapmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun bayanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında anneyle banyo yapmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla banyo yapmak başarılarının tadına varacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında banyoda yemek yapmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebekle banyo yapmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını banyo yapmak sağlığını da kaybedeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasında banyo yapmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sabunla banyo yapmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir