AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında altın yüzük görmek

Kahve falında başkasında altın yüzük görmek

Kahve falında başkasında altın yüzük görmek ardından yeni bir işe gireceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasında altın yüzük gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında yüzük altın görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kişinin fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında toprakta altın yüzük bulmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik takmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir