Kahve falında yüzük altın görmek

Kahve falında yüzük altın görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına inanılır.

Kahve falında yüzük altın gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında kendine altın yüzük takmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak kişinin hayat sevincinin artacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında parmakta altın yüzük görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rahat bir hayat sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzükle nişanlanmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden altın yüzük almak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Kahve falında parmağında altın yüzükler görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve yüzük görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir