AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında altın kolye görmek

Kahve falında başkasında altın kolye görmek

Kahve falında başkasında altın kolye görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında altın kolye gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, de zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında incili altın kolye görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında altın isimli kolye görmek çok mutsuz olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden altın kolye almak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir