AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek hasret çekenlerin buluşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yoğurt ve ekmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler iltifatları çoğaltabilir.

Kahve falında yoğurt ve ekmek görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek ve yoğurt görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtla ekmek yemek şansının açık olacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu ekmek görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, keyfin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve ekmek yemek maddi gücünün eksileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek ve yoğurt yemek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt ekmek görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin ağırlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir