AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt peynir görmek

Kahve falında yoğurt peynir görmek

Kahve falında yoğurt peynir görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hayatının da kolaylaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yoğurt peynir gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Kahve falında yoğurt peynir görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt ve peynir görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Kahve falında peynir ve yoğurt görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında peynir ve yoğurt yemek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek amacına ulaşmayı başaracağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Kahve falında kıyma yoğurduğunu görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt istemek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurdun içinde fare görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir