AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun motoru görmek

Kahve falında odun motoru görmek

Kahve falında odun motoru görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odun motoru gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Kahve falında odun motoru görmek sağlıklı bir kişi olmaya, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motorla odun kesmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısmetlerin azalacağına inanılır.

Kahve falında motorda gezmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında sürat motoruna binmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah motora binmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında motorsikletin çalındığını görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarış motoruna binmek manevi rahatlamaya erileceğine, iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında denizde motorla gezmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir